Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Vacature Plaatser

Geplaatst op 01/09/2016

MONTEUR GLASINDUSTRIE

Als je aan de slag gaat bij AGC Mirodan Bouwglas NV als monteur in de glasindustrie staat het vast dat je wordt ingezet op afwisselende particuliere en industriële projecten.

Tekenen voor deze vacature lanceert je dan ook in een avontuur waar je je geen moment zal vervelen. Ongetwijfeld ben je nu benieuwd wat het verschil maakt om te werken als monteur bij AGC Mirodan Bouwglas NV of elders? Laat ons even toe dit hier verder te omschrijven.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als glasmonteur is het jouw doel om elke klant gelukkig te maken. Je bent dagelijks op pad naar onze werven. Je installeert samen met je team een diversiteit aan producten (balustrade/binnendeuren/douchewanden/dubbele- driedubbele beglazing).

Als monteur glas krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid maar daartegenover staat vrijheid en vertrouwen. Daarbij kan je rekenen op een hechte groep aan collega’s.

Doorheen je groeipad als glasmonteur ontwikkel je interesses en kwaliteiten. Op basis van deze zetten wij je zo goed mogelijk in op onze diversiteit aan werven. Onze monteurs kunnen rekenen op een pakket aan opleidingen zodat we inzetten op je autonomie en persoonlijke ontwikkeling.

WIE ZOEKEN WIJ ALS MONTEUR?

 

Als glasmonteur zorg je voor een vlotte plaatsing van het glas. Je oog voor detail in combinatie met je technisch talent zorgt ervoor dat je  streeft naar een piekfijne afwerking.

Je bent een teamplayer en communiceert vlot met klanten en collega’s.

 

Een opleiding houtbewerking, houttechnieken, schrijnwerkerij of een eerdere ervaring in de bouwsector is een troef. Niet deze opleiding of ervaring? Geen erg, met een goede dosis enthousiasme en motivatie kom je al heel ver.

 

Tot slot blijf je leergierig en durf je vernieuwend te denken in het zoeken van oplossingen voor uitdagende projecten.

 

Twijfel je nog of jij de ideale kandidaat bent voor onze vacature monteur in glasindustrie? We praten er graag verder over met je.

WE HEBBEN JE OOK HÉÉL WAT TE BIEDEN

 

Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf in de glasindustrie.

Na een succesvolle opleidingsperiode mag je fier zijn op je zelf als erkend en professioneel monteur in glasindustrie/glasplaatser.

 

Omdat we weten dat jouw technisch talent onmisbaar is zorgen we dan ook voor een sterk voordelenpakket dat bestaat uit :

  • Een aantrekkelijk brutoloon.
  • Maaltijdcheques
  • Ecocheques
  • Pensioenpremie
  • Hospitalisatieverzekering
  • Een uitgebreid vakantiepakket met wettelijke vakantiedagen en 12 ADV dagen.

 

De tewerkstelling zal plaatsvinden in het Paritair Comité 124.

Interesse?

Wil je deel uitmaken van ons dynamisch en professioneel team? Stuur je CV naar martine.audenaert@agc.com

 

Werken bij AGC Mirodan Bouwglas

Ben je op zoek naar een uitdagende job in een gemotiveerd team ?
Of voel je je al thuis in de bouwsector of de glaswereld ?

Misschien kun jij ons team nog sterker maken ! Stuur ons je cv of laat hier van je horen:

 

* zijn verplicht in te vullen velden.

Door het invullen van dit contactformulier geeft u aan ons toestemming om deze gegevens bij te houden conform onze privacy policy.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies