Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Zonregulering

Zonregulerend glas van AGC

Binnen het gamma Thermobel van AGC kunt U, naast de isolatiewaarde, ook verdere specificaties aan de beglazing toevoegen door het gebruik van zonwerende coatings. Deze coatings zijn ontworpen om aan specifieke noden te voldoen voor zonwering. De lichttransmissie en zontoetreding kunnen afgestemd worden op Uw noden. 

 

Zonwerend glas van AGC Mirodan Bouwglas

 

Het hele jaar door een aangenaam klimaat: Energy N

De isolerende en zonregulerende beglazing Energy N zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. De beglazing is discreet en neutraal en heeft sterke thermische, esthetische en zonregulerende eigenschappen die gedurende het hele jaar voor een optimaal comfort zorgen.

 

Specifiek aangepast aan Uw eisen: Stopray

Naast de Energy N-beglazing biedt AGC in haar uitgebreide Thermobel-gamma ook een aantal Stopray-beglazingen aan. Deze isolerende en zonregulerende panelen kunnen aan Uw eisen voldoen door een aanbod aan prestaties, kleuren en reflecties. Deze beglazing is ideaal te gebruiken in combinatie met een airconditioningsysteem om een optimaal klimaat te creëren waarbij de energiekost minimaal wordt.

Een aantal types Stopray kunnen een UG-waarde van 0.9 W/m²K halen.

 

Hier vind je meer info over onze zonregulerende beglazingen...

 

De nieuwe generaties isolerende beglazingen dragen bij tot een beperking van de opwarming van de aarde als gevolg van de uitstoot van broeikasgassen, zoals afgesproken door een groot aantal landen in het kader van het Verdrag van Kyoto. Deze beglazingen zijn inmiddels de standaard geworden in verscheidene Europese landen die deze afspraken hebben omgezet in nationale wetgeving en actieprogramma’s.

 

Verklaring over cookies