Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Veiligheid

Bescherm wat U belangrijk vindt

Om een duurzaam antwoord te bieden op heel diverse veiligheidsvragen ontwikkelde AGC een assortiment veiligheidsbeglazingen.
Deze zijn specifiek ontworpen om aan heel gerichte veiligheidseisen te voldoen. We denken aan beveiliging van personen en bezittingen, brandwering, geluidswering,...

 

Veiligheidsglas van AGC Mirodan Bouwglas

 

Gelaagde veiligheidsbeglazing van AGC: Stratobel

AGC ontwikkelde een gelaagde veiligheidsbeglazing die opgebouwd is uit 2 of meer glasbladen met een specifiek aantal PVB-folies voor elke toepassing.
Met deze beglazing kunnen een aantal risicos aangepakt worden. De beglazing kan dienen als doorvalbeveiliging, kogel- of explosiewering, vloerbeglazing,... Daarnaast biedt ze volledige bescherming tegen schadelijke UV-stralingen die kleuren vervagen en oppervlakken kunnen beschadigen.

De panelen kunnen opgebouwd worden uit klaar of gekleurd basisglas en kunnen met klare of matte folies gemaakt worden. Met de Vanceva-folies kan met talloze kleurcombinaties geëxperimenteerd worden.

Stratobel kan ook met isolerende en zonregulerende coatings verkregen worden.

 

Lees hier meer over onze veiligheidsbeglazingen...

 

Thermisch gehard glas

Voor een aantal situaties werd thermisch gehard glas geperfectioneerd. Deze beglazing heeft een hoge weerstand tegen thermische schokken en is draagkrachtiger dan gewoon basisglas. Bij eventuele breuk wordt het paneel volledig herleid tot kleine glaskorrels. Hierdoor wordt de kans op verwondingen of schade aan bezittingen sterk verminderd.

Thermisch gehard glas kan ook met isolerende en zonregulerende coatings verkregen worden.

 

Lees hier meer over onze veiligheidsbeglazingen...

 

Brandwerend glas van AGC: Pyrobel

Wanneer het noodlot toeslaat is een uitweg een absolute prioriteit. Daarom werd een gamma brandwerende panelen ontworpen. Deze beglazingen zijn heel speciaal afgestemd op de eisen die in bepaalde situaties gesteld worden inzake brandveiligheid en compartimentering. Ze bieden U en Uw dierbaren de nodige tijd om op een veilige manier uit een levensbedreigende situatie te ontsnappen.

Pyrobel-beglazingen kunnen in een dubbele of drievoudige beglazing verwerkt worden.

 

Ontdek hier meer over onze brandwerende producten...

 

Verklaring over cookies