Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Esthetiek, Akoestiek en Privacy

Optimaal comfort door aangepaste beglazing

AGC biedt een ruim assortiment glasproducten aan die afgestemd zijn op de hedendaagse eisen inzake comfort, esthetiek, geluidsbeheersing en het verhogen van de privacy van de gebruiker.

 

Akoestisch glas van AGC Mirodan Bouwglas

 

Akoestische verbetering door gebruik van Stratophone

AGC ontwikkelde een hoogwaardige gelaagde veiligheidsbeglazing met een specifieke geluidsdempende eigenschap. Daardoor kan het geluid van of naar andere ruimtes beter gecontroleerd worden en kan een rustige atmosfeer gecreëerd worden. Deze beglazing draagt actief bij aan het comfort van Uw project.

Stratophoneglas heeft dezelfde veiligheidskenmerken als de standaard Stratobel-veiligheidsbeglazing van AGC en kan ook in dubbel of drievoudig isolerend glas verwerkt worden.

 

Lees hier meer over Stratophone...

 

Schoonheid als doel: Esthetische beglazingen van AGC

Bij alle producten van AGC wordt zorgvuldig aandacht besteed aan de esthetische meerwaarde die aan een project kan toegevoegd worden door gebruik van glas. AGC speelt hierop in door een grote variatie in het gamma te brengen.

Het gebruik van gekleurd basisglas bij de opbouw van de glaspanelen en het toevoegen van reflecties kan het uitzicht van een gebouw versterken.

Een gepersonaliseerde uitstraling of een discrete compartimentering door gebruik van gezuurd, gezandstraald of digitaal bedrukt glas zijn veelgebruikte esthetische ingrepen. Hierbij krijgt het glaspaneel een centrale functie in het totaalproject.

 

Zien, maar niet gezien worden... Privacy door slimme beglazing

Een aantal van onze producten zijn speciaal ontworpen om aan het oog te onttrekken wat niet gezien moet worden. Het gebruik van matte beglazing laat lichtinval toe, maar verhindert de inkijk in Uw persoonlijke ruimte. Matelux, gezuurde beglazing, geeft een strak, modern en discreet elan aan Uw leefomgeving en zorgt voor een aangepaste privacy.

Stopsol-beglazing heeft een coating die zonwerend werkt door zijn hoge reflectiegraad. Daardoor is deze beglazing uitermate geschikt om de privacy van Uw project te verhogen zonder dat U daar zelf hinder van ondervindt.

 

Verklaring over cookies