Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Wandbeglazing en spiegels

Geef kleur aan je interieur !

De aankleding van het interieur weerspiegelt de geest van Uw project. Daarom is het gebruik van kwalitatieve materialen zeer belangrijk. Zowel het visuele karakter van deze materialen en het onderhoudsgemak zijn essentieel voor een aangenaam gebruik. Daarom heeft AGC een aantal gelakte wandbeglazingen ontwikkeld. Samen met onze hoogwaardige en milieuvriendelijke spiegels kunnen deze panelen een muur veranderen in een moderne, zeer makkelijk te onderhouden eyecatcher.

 

Wandbeglazing en spiegels van AGC Mirodan Bouwglas

 

Gelakte beglazingen van AGC - Lacobel en Matelac

Voor de aankleding van het interieur heeft AGC een assortiment gelakte beglazingen ontwikkeld. Hiervoor werden een aantal modieuze, frisse kleuren geselecteerd. De glaspanelen worden op de achterzijde gelakt en kunnen aan de muur verlijmd worden. Uitsparingen voor nutsvoorzieningen kunnen eenvoudig aangebracht worden. Naast een visuele topper is dit product uiterst onderhoudsvriendelijk. De panelen bestaan in een glanzende afwerking (Lacobel) en een matte variant (Matelac) door het gebruik van gezuurde beglazing. Beide types zijn ook verkrijgbaar in een uitvoering met een veiligheidsfolie op de achterzijde.

 

Bekijk hier de kleuren in ons aanbod...

 

Extreme schoonheid - Lacobel T

In bepaalde omstandigheden is het gebruik van gewone wandbeglazing niet aangewezen. Vooral bij een warmtebron zoals een kookfornuis, waar grote temperatuurschommelingen voorkomen, is het nodig een sterker glastype te gebruiken. Of in ee douche waar veiligheid extra belangrijk is !

Daarom ontwikkelde AGC een hardbare gelakte beglazing - Lacobel T. Deze thermisch behandelde panelen kunnen deze grote temperatuurschokken verdragen. Ze zijn ook geschikt voor gebruik in buitentoepassingen.

 

Ontdek hier het Lacobel T-gamma van AGC... 

 

Hardbaar gelakt glas met satijnglas - Matelac T

Ter aanvulling op het bestaande Lacobel T kleurenassortiment en in lijn met de trend van gladde, matte oppervlakken, komt AGC met een uniek gamma hardbaar gelakt glas met satijnglans: Matelac T.

Maak een keuze uit de 15 moderne standaardkleuren en speel met contrasten en perspectieven. Matelac T heeft dezelfde voordelen en eigenschappen als Lacobel T, en biedt een hele nieuwe reeks designmogelijkheden. Matelac T is daardoor ideaal voor al uw projecten binnen- en buitenshuis.

 

Ontdek hier het Matelac T-gamma van AGC... 

 

Spiegels met een extraatje

AGC heeft met Mirox 3G een zeer kwalitatief spiegelassortiment. Deze degelijke spiegels zijn in een aantal glaskleuren verkrijgbaar. De spiegels zijn trouwens milieuvriendelijk door het gebruik van niet-schadelijke materialen. 

 

Bekijk hier ons aanbod...

 

 

Verklaring over cookies