Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Glazen deuren en binnenwanden

Licht en functionaliteit in de indeling van Uw interieur

Vaak is een duidelijke afbakening van een ruimte nodig. Er is nood aan een stille ruimte in een druk kantoor, een vergaderzaal waar vrij gesproken kan worden,... Door gebruik te maken van glazen deuren en binnenwanden wordt een overzicht behouden in de ruimte. Er is geen verlies aan licht en storend geluid kan gecontroleerd worden.

 

Glazen deuren en binnenwanden van AGC Mirodan Bouwglas

 

Door een compartimentering met glazen deuren en panelen creëert U een open gevoel dat rust geeft. Een lichte ruimte die verdeelt zonder de samenhang te verliezen. Een aangename omgeving waar overzicht behouden kan worden.

 

Glazen deuren

AGC Mirodan Bouwglas biedt U een groot gamma aan toebehoren om de glazen deuren in Uw project een gepersonaliseerde look te geven. De deuren worden gemaakt uit gehard veiligheidsglas van hoge kwaliteit en kunnen door onze diensten met de grootste zorg geïnstalleerd worden. U kunt ervoor opteren om klare, gezuurde of gekleurde beglazing te gebruiken. Durft U de stap naar een eigen ontwerp met zandstraling of digitale druk te nemen ?

 

Lees hier verder...

 

Glazen binnenwanden

Wij maken en plaatsen ook glazen binnenwanden volgens Uw wensen. Hiervoor wordt veiligheidsglas van hoge kwaliteit gebruikt. Wij garanderen een hoge afwerkingsgraad die naadloos aansluit bij Uw project. Ook hier is een persoonlijke toets door een bepaald glastype of een nabewerking zoals digiprint een vaak gekozen optie.

Glazen binnenwanden kunnen tegelijk een esthetische en veiligheidsfunctie hebben. AGC biedt U met het Pyrobel-gamma een antwoord op de vraag om brandbeheersing en esthetiek te verenigen.

 

Lees er hier meer over... of bekijk hier onze brandwerende binnenwanden...

 

Verklaring over cookies