Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Vloer- en trapbeglazing

Boven en onder, op en neer

De indeling van een ruimte met glazen panelen hoeft zich niet te beperken tot de verticale wanden. Met de veiligheidsbeglazing van AGC is het mogelijk vloertegels en traptredes in glas uit te voeren.
Dit opent een groot aantal creatieve mogelijkheden die U in Uw project kan verwerken.

 

Vloeren en traptredes van AGC Mirodan Bouwglas

 

Glazen vloerdallen

Door het gebruik van glazen panelen in de vloer kan optimaal gespeeld worden met de ruimte in Uw project. De verdiepingen worden sterk met elkaar verweven en licht kan optimaal in de ruimte verspreiden. Onze vloerbeglazing is steeds opgebouwd uit minstens 2 dikke glaspanelen in combinatie met minstens 2 PVB-folies. Zoals gewenst kan gekleurd glas gebruikt worden of kunt U de folies personaliseren met kleuren uit het Vanceva-gamma. Een matte folie kan gebruikt worden om het licht optimaal te verspreiden maar toch de nodige privacy te garanderen.

 

Trappen met glazen tredes

Dezelfde glastypes kunnen ook gebruikt worden om traptredes te maken. De verbinding tussen verdiepingen kan daarmee op een moderne, discrete manier uitgevoerd worden zonder enige lichtinval te hinderen. In een donkere trappenhal kan een minimale lichtinval hierdoor toch optimaal benut worden.

 

Lees hier meer over onze vloeren en glazen traptredes...

 

Verklaring over cookies