Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

Balustrades

Balustrades in glas - Functioneel veilig

Met de veiligheidsbeglazingen van AGC kunnen heel uiteenlopende veiligheidstoepassingen in een gebouw uitgevoerd worden. Een belangrijk deel daarvan zijn de balustrades en trapleuningen. Deze barrières verhinderen ernstige ongevallen. Daarom moeten ze ook met de grootste zorg ontworpen worden. Om dit in een visueel verhaal in te passen wordt vaak glas gebruikt.

 

Balustrades van AGC Mirodan Bouwglas

 

Stratobel: Gelaagde veiligheidsbeglazing

Om de visuele lijn in Uw project optimaal door te kunnen voeren is het gebruik van de meest geschikte producten een must. Daarom is een op-en-top veiligheidsproduct zoals Stratobel een favoriet voor balustradebouwers. De volledig klare beglazing kan in tal van opstellingen gebruikt worden zonder het zichtveld te storen. Het gebruik van de gelaagde beglazingen is zowel binnen als buiten mogelijk en biedt een grote vrijheid voor de ontwerper.

 

Stratobel Super: Optimaal minimaal

Optimale veiligheid is een absolute prioriteit. Ook wanneer een minimalistische opstelling vereist is moet het welzijn van de gebruiker gevrijwaard worden. Daarom biedt AGC U gelaagd, gehard veiligheidsglas aan. Hierdoor krijgt U als balustradebouwer een absolute vrijheid. De panelen kunnen als balustrade functioneren zonder gebruik van visueel storende elementen zoals aluminium profielen. Uw project krijgt zo een cleane, strakke afwerking met een minimale visuele impact die heel subtiel de aandacht van de bezoeker vastgrijpt.

 

Bekijk hier Stratobel veiligheidsglas...

 

Balustra: Onzichtbare veiligheid

Voor een strakke look, zonder visuele hinder en met behoud van elk veiligheidsaspect werd door AGC het Balustrasysteem ontworpen. Dit systeem beperkt de visuele hinder van de verankering van de panelen tot een strikt minimum.

 

Bekijk hier het Balustra-systeem...

 

Verklaring over cookies