Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes!

AGC lanceert een nieuwe productwebsite

Geplaatst op 20/05/2021

Eenvoudiger navigatie op basis van gebruikersprofielen

Deze nieuwe YourGlass website biedt een verbeterde navigatie en functionaliteit om een relevante en gepersonaliseerde gebruikerservaring te geven aan vier belangrijke doelgroepen die elk hun eigen wensen hebben:

  1. distributeurs en verwerkers,
  2. architecten en bestekschrijvers,
  3. glaszetters en
  4. huiseigenaren.

Nadat bezoekers hun profiel en land hebben geselecteerd, worden ze vlot en naadloos naar relevante productinformatie en documenten geleid, inclusief rechtstreekse links naar bekende digitale tools, zoals de Glass Configurator.

Snel, eenvoudig en leuk

Distributeurs en verwerkers kunnen gemakkelijk productinformatie en documenten vinden en worden op hetzelfde moment aangemoedigd om nieuwe innovaties te ontdekken.

Architecten en bestekschrijvers kunnen zich laten inspireren door relevante casusstudies en ervaringen van klanten. Ze kunnen ook verschillende thema’s van lifestyle, toepassingen en glaskenmerken ontdekken, om zo de optimale oplossingen voor hun projecten te vinden.

Glaszetters kunnen meer te weten komen over glas en de vele toepassingen ervan aan de hand van praktische tutorials en ze krijgen daarnaast gemakkelijk toegang tot nuttige tools.

Huiseigenaren kunnen de vele toepassingen en mogelijkheden van glas voor hun woning ontdekken.

Ga naar de vernieuwde site.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies